LAUNCH X431 EUROTAB Teherautó + Személyautó diagnosztika professzionális gyári szintű interfész Android Tablet PC Teljes nézet

LAUNCH X431 EUROTAB Teherautó + Személyautó diagnosztika professzionális gyári szintű interfész Android Tablet PC

LX431EUROTAB+HD

db

Raktáron 1 év

1 500 000 Ft
(A feltüntetett ár bruttó!)

  Leírás

LAUNCH X431 EUROTAB Teherautó + Személyautó diagnosztika professzionális gyári szintű interfész Android Tablet PC

Eleged van már, hogy sok autóval nem tudsz mit kezdeni? Bevétel kiesést okoz, hogy nem tudsz minden autót kiolvasni? Nem tudsz szerviz intervallumot, légzsákot, stb… nullázni?

Itt a megoldás! Ezzel a műszerrel Európai, Ázsiai, Amerikai régebbi OBD 1 és újabb OBD 2, CAN-BUS rendszerű autókat is diagnosztizálhatsz. A műszer a motor, váltó, ABS, fék, futómű, klíma, komfort, légzsák, immobiliser, stb… vezérlőegységekbe lépve gyári szintű hibakód olvasásra, törlésre, különböző élő adatok megjelenítésére, illesztésekre, kódolásokra, szervizintervallumok kijelzésére, törlésére, stb.. képes. Ezeket a funkciókat csaknem gyári szinten képes ellátni több mint 70 márka gépjárműinél. Beleértve a teherautókat és a személyautókat is. Nagyon kényelmesen használható, mivel bluetoothon vezeték nélkül csatlakoztatható az autóhoz, így akár az irodádból diagnosztizálhatod az autót. 10 méteres hatótávval rendelkezik. A készülék nem csak a szabványos OBD csatlakozóval tud kommunikálni. Ajándékba adunk a műszerhez különböző csatlakozókat a különböző márkákhoz személyautó és teherautó esetén is.

A műszer Android alapokon fut, így wifin egy gombnyomásra frissíthető.

A műszer további előnye a társaihoz képest: Beépített WIFI, így könnyedén internetezhetünk; hagyományos Tablet PC-ként is használható, így bármilyen Android szoftvert telepíthetünk rá, ami segítheti a munkánkat; beépített fényképező, így mindenről fotót készíthetünk; zenelejátszó, így munka közbe akár zenét is hallgathatunk.

Egy profi gyári szintű interfész használata elengedhetetlen minden műhely számára. Gondolj bele, csak egyszer kell befektetned, aminek az árát akár néhány hónap alatt vissza is keresheted.

1 évig ingyenesen frissíthető, pár kattintással. A frissítéshez nincs szükség külön számítógépre, interneten keresztül nagyon egyszerűen frissíthető. 1 év után frissítés vásárolható, de nem kötelező frissíteni. Miután lejár az 1 év, nem tilt le a műszer, használható frissítés nélkül is!

 

Tulajdonságok:

-          Kompakt kialakítás, erős, gyors hardver konfiguráció a megfelelő használhatóságért.
-          Multimédia lehetőségek (filmek, képek, zenék, stb lejátszása, internet, stb…)
-          Könnyedén hordozható
-          Beépített bluetooth és WIFI kapcsolattal rendelkezik, hogy kapcsolatba maradjunk egyéb eszközökkel és az internet segítségével megoszthatjuk a karbantartási adatokat és egyéb adatokat.
-          Használható a legújabb közösségi autódiagnosztikai eszközzel melynek neve GOLO.
-          Az első új technológiás LAUNCH műszer, mely a modern kommunikációs csatornákat kihasználva naprakész az autódiagnosztika terén.
-          Változatos internetes és Android alkalmazások futtatása.
-          Nagyon kényelmesen és rugalmasan használható bármilyen célra, bármilyen gépjárművön.
-          Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Francia, Spanyol, Portugál, Lengyel, Orosz, Japán, stb…
-          Egyéb funkció: E-mail, ébresztő, naptár, számológép és bármilyen alkalmazást telepíthetünk ami csak könnyítheti a munkánkat!
-          Többcsatornás kijelző: Egyszerre akár 12 különböző értékeket mutató diagram is megjeleníthető.

 

Specifikációk:

 • CPU: 2.0Ghz 8 Core CPU
 • Android operációs rendszer
 • Akkumulátor: Lithium Ion battery 15000mAh
 • Tárhely: 64GB Solid State Hard Drive
 • Memória: 2GB RAM
 • Képernyő: 10.1 inch, Multi-Touch capacitive LCD 1920x1200 IPS
 • Vezeték nélküli hálózatok: Wi-Fi, Bluetooth 
 • Dokkoló töltő állvány
 • 2 mega pixel első és 8 mega pixel hátsó kamera
 
 

Támogatott típusok, szoftverek:

A következő weboldalon nézhető meg a kompatibilitási lista, viszont a lista tartalma semmit se garantál: http://qcar.x431.com/serial/layout.action

A szett tartalma:
A szettet egy hordozható nagy kofferben fogod megkapni, mely tartalmazza az X431 PRO3 műszert, átalakító kábeleket és egyéb kiegészítőket.

-          X-431 EURO PRO4 műszer
-          DBScar diagnosztikai csatlakozó
-          OBD II hosszabbító kábel
-          Szivargyújtós töltő
-          Hálózati töltő
-          USB adatkábel
-          Csatlakozók: BENZ-38, DAEWOO-12, AUDI-4, BENZ-14, BMW-20, CHRYSLER-6, FIAT-3, FORD-6+1, GM/VAZ-12, HONDA-3, KIA-20, MAZDA-17, MITSUBISHI/HYINDAI-12+16, NISSAN-14+16, SSANGYONG-14, SSANGYONG-20, SUBARU-9, UNIVERSAL-3, TOYOTA-17, TOYOTA-22
-          Tartalék biztosítékok
-          Hivatalos dokumentumok (vásárlást igazoló hivatalos magyar számla, frissítés szükséges adatok, stb…)