Galletto 1260 ECU Flasher EOBD 2 OBDII OBD chiptuning kábel Teljes nézet

Galletto 1260 ECU Flasher EOBD 2 OBDII OBD chiptuning kábel

GAL-1260

db

Raktáron 1 év

15 000 Ft
(A feltüntetett ár bruttó!)

    Leírás

Galletto 1260 ECU Flasher EOBD 2 OBDII OBD chiptuning kábel  

Végezz chiptuningot otthon! A galletto 1260 műszerrel a motor vezérlőegységéből (ECU) lehet kiolvasni a tartalmat és visszatölteni. Ezt a szoftveres módosítás (chiptuning) miatt szokták végezni. A chiptuningal a motorteljesítményt lehet növelni, optimalizálni. Személy, teher, benzin és diesel autókhoz is használható!

Galletto 1260 ECU Flasher EOBD 2 OBDII OBD chiptuning kábel
A galletto 1260 interfésszel lehet írni és olvasni flash / EPROM -ot a legújabb ECU -nál is. Nagyon könnyen kezelhető, nem kell szétszerelni az ECU -t, csak a PC USB-csatlakozóval kell csatlakoztatni. Működik EDC16, EDC15, MEx.x, DELCO és még sok más ECU-val. Használható a legújabb modern dízel TDi, HDi, JTD, stb és benzinüzemű autókkal.


A programja csak fel/letöltésre való, az ECU módosításához már külön program kell (csak saját felelősségre!), de sok chiptuning cég a kiolvasott fájlt emailben elküldve is módosítja (így olcsóbb mintha elviszed az autót). Interneten található sok ECU módosító program (ingyenes is), pl. ha rákeresel az "ECU editor" kifejezésre. CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE!!!

  • OBDII: 16-tüske (Apa)
  • USB: 2.0 és régebbi
  • Méret: Hosszúság = 125cm


Egyéb jellemzők:

  • Üzemi beállítások
  • Üzemanyag spórolási lehetőség, ami csak beállítás kérdése

A csomag tartalma:
- Galletto 1260 chiptuning interfész
- 2x2 VAG (VW, Audi, Seat, Skoda) átalakító kábel
- CD (driver + fel/letöltő szoftver)