Szerviz nullázó műszer

A szerviz nullázó műszereket az olaj szerviz nullázására lehet használni. Elengedhetetlen műszer minden szerviz számára.

Szerviz nullázó műszer
1-5 / 5 elem mutatása

Aktív szűrők

Opel Vauxhall Olaj szerviz nullázó oil service reset

Opel Vauxhall Olaj szerviz nullázó oil service reset Opel / Vauxhall OBD2 OBDII 2 OIL & Service visszaállítása eszköz Kompatibilis Model: • 1998 utáni Opel Astra , 1998 utáni Opel Zafira , 2000 utáni Opel Corsa CAN-BUS rendszerrel nem kompatibilis!
Ár
8 500 Ft
Elérhető

Univerzális olaj szerviz nullázó, légzsák hibatörlő...

Nullázd az olaj szerviz intervallumot, olvasd és töröld a légzsák hibát egyszerűen! A műszerrel nullázni tudod a olaj szervizet, beállíthatod a szerviz km intervallumot és az inspekciós intervallumokat. Használható Audi, BMW, Citroen, Mercedes, Mini, Saab, Skoda, Volkswagen, Volvo gépjárművekkel.
Ár
30 000 Ft
Elérhető

Univerzális olaj szerviz nullázó, légzsák hibatörlő...

Nullázd az olaj szerviz intervallumot, olvasd és töröld a légzsák hibát egyszerűen! A műszerrel nullázni tudod a olaj szervizet, beállíthatod a szerviz km intervallumot és az inspekciós intervallumokat. Használható Acura, Audi, BMW, Chevrolet, GMC, Chrysler, Ford, Honda, Isuzu, Jeep, Land Rover, Mercedes, Nissan, Infiniti, Oldsmobile, Pontiac, Saab, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo gépjárművekkel.
Ár
45 000 Ft
Elérhető