Kérdésed van?
Segítünk szívesen!
Hívj a 06 30 645-5453 telefonszámon
vagy kérj visszahívást:
Telefonszám:
30 napos pénz
visszafizetési garancia
Ingyenes
kiszállítás országosan
Ügyfélszolgálat:
+36 30 645-54-53

M-DIAG teljeskörű gyári szintű diagnosztika okos telefonnal táblagéppel vagy számítógéppel

  • Cikkszám: MDIAG
  • Elérhető: Raktáron
  • 80 000 Ft

  • Feltüntett ár: Bruttó!
  • Házhozszállítás ingyenes!

M-DIAG teljeskörű gyári szintű diagnosztika Android vagy iPhone, iPad készülékre

Szeretnél teljes körűen gyári szinten, Android vagy iPhone, iPad készüléken diagnosztizálni? Szeretnél ABS, légzsák, komfort elektronika diagnosztikát; hibakód olvasást, törlést; szerviz intervallumállítást; kulcs illesztést; különböző kódolásokat; kézifék visszaállítást; tesztelésket; stb… végezni, de csak pár márkánál! Akkor ezt az interfészt ajánljuk. Virtuális Android rendszert futattva számítógépen is használható. Az eszköz bluetoothon kommunikál az okostelefonunkkal vagy tábla gépünkkel. A készülék kicsi, könnyen hordozható, így akár a zsebünkben is magunkkal hordhatjuk.

Az interfész önmagában nem használható, az autómárkák szoftverét meg kell megvásárolni. Legalább 3 autómárka szoftvere vásárolható meg amiknek az ára 119.95 USD azaz árfolyamtól függően kb. 30-35 ezer Ft. Miután megvásároltuk az adott márka szoftverét, annál a márkánál teljes körű gyári szintű diagnosztikára leszünk képesek. Az interfész Android vagy iPhone, iPad készüléken is használható. Az "EZdiag" alkalmazással fog működni, ami letölthető a Play vagy az AppStore áruházból.

Megvásárolható márkák:

Amerikai: Chrysler, GM, FORD
Ázsiai: Acura, Deawoo, Daihatsu, Holden, Honda, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Luxgen, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Proton, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota
Európai: Audi, Bentley, Mercedes Benz, BMW, Bugatti, Citroen, Ferrari, Fiat, Jaguar, Lancia, Landrover, Maserati, Maybach, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Romeo, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Volvo, VW
Kínai: Changcheng, Flyer, Geely, Qirui_ty

A megvásárolt márkával olyan diagnosztikára leszünk képesek mint egy komolyabb, 500.000 Ft-tól kezdődő műszerrel. Aki csak néhány márkánál szeretné használni, annak nagyon költséghatékony, mert nem feltétlen kell több száz ezer Ft-ot egy műszerre költenie. Az autómárkák folyamatosan bővíthetőek, bármikor megvásárolhatóak. Az autómárka szoftverének megvásárlása után még 1 évig díjmentesen frissíthető, de 1 év után nem tilt le, tovább használható.

Néhány márka használata esetén a legjobb ár/érték arányban elérhető diagnosztikai műszer a kínálatunkban!

A csomag tartalma:

1 X M-DIAG interfész
1 X OBD toldó interfész
1 X Hivatalos dokumentumok (vásárlást igazoló hivatalos magyar számla, frissítés szükséges adatok, stb…)

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó