Profi autódiagnosztika olcsón – Launch X431 Master

61MVx5F9TUL._SL1000_

Sok szerviz több millió Ft-ot költött már különböző diagnosztikai gépekre, melyek nem is rendelkeznek teljes lefedettséggel és kötelező őket frissíteni, amire fizethetnek évente több száz ezer Ft-ot! Ennek vége mivel a Launch egyik termékét se kötelező frissíteni, nem fog letiltani, és amennyiben szeretnénk frissíteni, mondjuk 5 év múlva, akkor nem kell visszamenőleg 5 évet kifizetnünk!

Most a Launch professzionális diagnosztikai közül a legnépszerűbbet szeretném neked bemutatni. Valószínűleg a népszerűségét az okozza, hogy a Launch X431 Master a legolcsóbb és autódiagnosztikai tudásában szinte 100%-ig ugyanazt tudja, ugyanazokat az autódiagnosztikai programokat futtatja, mint a drágább társai. A drágább készülékeknél a fejlettebb központi egységet kell megfizetnünk, melyek általában androidos tabletek, viszont autódiagnosztikai tudásban szinte megegyeznek az X431 Master termékkel.

(tovább…)

Autódiagnosztika okostelefonon, tableten – Android Torque telepítési és beállítási útmutató

Screenshot_2015-09-16-13-01-43

Sziasztok!

Mivel többen is kérték, hogy mutassam be, hogy tudjuk az autódiagnosztikai eszközünket a Torque programmal beállítani, ezért most ezt bemutatom. A Torque program a következő autódiagnosztikai eszközeinkkel használható:

– Bluetooth OBD2 univerzális hibakódolvasó autódiagnosztika
Kapcsolható mini Bluetooth OBD2 univerzális hibakódolvasó autódiagnosztika
Wifi OBD2 univerzális hibakódolvasó autódiagnosztika

(tovább…)

Autódiagnosztika okostelefonnal egyszerűen – AD-005 bluetooth autódiagnosztikai hibakódolvasó teszt

IMG_1714

Szeretném most bemutatni a legnépszerűbb, okostelefonnal használható autódiagnosztikai műszerünket.

Ez a bluetoothos univerzális hibakódolvasó minden OBD2 rendszerű gépjárművel használható, ami azt jelenti, hogy benzines autókkal körülbelül 2002 évjárattól, dízel autókkal körülbelül 2004 évjárattól, márkától függetlenül!

(tovább…)

Hibakódolvasás egyszerűen, számítógéppel – AD-002 Univerzális hibakódolvasó teszt

IMG_1118

Sziasztok, szeretném bemutatni a legnépszerűbb hibakódolvasó termékünket.

Ez egy számítógépes univerzális hibakódolvasó, ami minden OBD2 rendszerű gépjárművel használható, ami azt jelenti, hogy benzines autókkal körülbelül 2002 évjárattól, dízel autókkal körülbelül 2004 évjárattól, márkától függetlenül!
(tovább…)

Hibakódolvasás: U480 diagnosztikai eszköz, egy laikus kezében


u480-kezi-autodiagnosztikai-interfesz-obd2-obd-2-multiprotokoll-hibakodolvasoSziasztok, rögtön az elején szeretném leszögezni, hogy semmi közöm az autódiagnosztikához, de még csak úgy általában az autókhoz sem sok. Webfejlesztéssel foglalkozom, épp a diagbolt.hu webáruház népszerűsítésén dolgoztunk, amikor jött a nagy ötlet: Teszteljem én a legegyszerűbb hibakódolvasót, hiszen én nem értek hozzá! Így sokkal meggyőzőbb tud lenni, hogy tényleg milyen egyszerű a kezelése a készüléknek. (tovább…)

Üdv az autódiagnosztika blogban!

Elindult a diagbolt.hu diagnosztika blog! Mostantól hétről hétre, vagy még gyakrabban mutatunk be egyszerű és bonyolultabb diagnosztikai készüléket!

Olvassatok minket! Rengeteget spórolhattok, hiszen egy egyszerűbb (ám széles körben használható) készülék ára azonos két hibakódolvasás árával egy átlagos szervizben!

laci
Jakab László
06 30 911 1445