Hibakódolvasás egyszerűen, számítógéppel – AD-002 Univerzális hibakódolvasó teszt

IMG_1118

Sziasztok, szeretném bemutatni a legnépszerűbb hibakódolvasó termékünket.

Ez egy számítógépes univerzális hibakódolvasó, ami minden OBD2 rendszerű gépjárművel használható, ami azt jelenti, hogy benzines autókkal körülbelül 2002 évjárattól, dízel autókkal körülbelül 2004 évjárattól, márkától függetlenül!

A hibakódolvasás nagyon egyszerű vele. Bármilyen számítógéppel és bármilyen Windows operációs rendszerrel használható, legyen az Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, 32-64 bites, teljesen mindegy. Az univerzális hibakódolvasó bármilyen autódiagnosztikai programmal használható, de mi a saját magyar nyelvű Diagbolt.hu scanntol.net programot ajánljuk a használatához (itt letöltheted: diagbolt.hu/letoltes/diagbolt.exe). A programot leegyszerűsítettük, hogy még olyan ember is tudja használni, aki még sosem használt hasonló programot. Mivel magyar nyelvű, ezért tényleg nagyon egyszerűen használható.

foprogi

A hibakódolvasót az autón található OBDII csatlakozóra és a számítógép USB csatlakozójára kell csatlakoztatni. Az autóra gyújtást adunk és azonnal használható a készülék. Körülbelül 1 perc alatt lehet a hibakódot kiolvasni és kitörölni. A hibakód kiolvasás után azonnal kiírja a hibakódot és a hiba leírását is! A hiba törlése után azonnal eltűnik a hibakód és elalszik a check engine lámpa.

hiba

Ezt az univerzális hibakódolvasó interfész megfelelő otthoni használatra, de akár autószerelő műhelyben is megállja a helyét, ha csak gyorsan egy hibakódot szeretnénk olvasni, törölni vagy az elő adatokra lennénk kíváncsiak.

Élő adatok lekérdezésénél láthatjuk az autó folyamatosan változó értékeit, mint például: motorfordulatszám, sebesség, különböző hőmérsékleti értékek, különböző nyomás értékek. Így, ha kicsit is jobban érdekel, hogy mi is történik menet közben, akkor ezzel a műszerrel azt megnézhetjük. 😉

élőadat

Otthoni használatra azért tudom ajánlani, mert tényleg pofon egyszerű a használata és egy hibakódolvasásért akár 5-10 ezer Ft-ot is elkérhetnek egy szervizben. Ezzel a készülékkel viszont 1 perc alatt megspórolhatjuk az 5-10 ezer Ft-os autódiagnosztikai költséget. Ez a készülék bármikor jól jöhet, mivel azonnal megnézhetjük, hogy mi az autó hibája és ezt akár mi magunk is javíthatjuk, előre kalkulálhatunk alkatrész költségekkel. Amennyiben az autót szervizbe is visszük már lesz egy támpontunk, hogy mekkora a baj.

IMG_1128

Szervizekbe azért tudom ajánlani mert teljesen hivatalosan használható! Nem lehet problémánk a műszer eredetével, mivel minden termékünkhöz számlát küldünk! Nagyon gyorsan ki tudunk vele törölni hibakódot, így pár munkával visszakereshetjük a hibakódolvasó árát, akár 1 nap alatt! 🙂

Készítettünk egy teszt videót is használat közben, amit itt tudsz megnézni:

Összességébe ez tényleg egy jó választás, nem hiába a legnépszerűbb termékünk! 🙂

Az univerzális hibakódolvasó specifikációi és megrendelése a termék nevére kattintva vagy a következő linken keresztül érhető el: http://diagbolt.hu/szamitogepes-hibakod-olvaso-interfesz/35-univerzalis-hibakodolvaso-usb-obd2-autodiagnosztikai-keszulek.html

Próbáld ki Te is! Hiszen ha esetleg nem vagy elégedett a készülékkel, 30 napon belül a teljes áron visszavásároljuk azt!

Üdvözlettel:

Jakab László
Telefonszám: 06 30 911 1445
E-mail: jakablaszlo@diagbolt.hu

Hozzászólások

hozzászólok