Autódiagnosztika gyári szinten magyar nyelven számítógéppel – UCANDAS VDM

ucandas-vdm-magyar-nyelv-professzionalis-gyari-szint-autodiagnosztikai-interfesz-autocom-helyett-szamitogephez

Most az UCANDAS VDM MAGYAR NYELVŰ professzionális gyári szintű autódiagnosztikai interfészről olvashattok. A legnagyobb előnye, hogy a hozzá tartozó program teljesen magyar nyelvű és gyári szinten szinte minden autómárkához használható, több mint 40 autómárka szoftvere érhető el benne.

Ezzel a gyári szintű interfésszel elérhető motor, ABS, váltó, fék, klíma, komfort elektronika, légzsák, immobiliser, műszerfal, tolatókamera, parkolást segítő, ülés, lámpa, ajtó, központi zár, szerviz, stb.. diagnosztikai modul. Ezekben a modulokban képesek vagyunk hibakódot olvasni, hibakódot törölni, élő adatokat nézni, élő adatok lementeni, különböző dolgokat tesztelni, működtetni, programozni, nullázni, kulcsot illeszteni, részecskeszűrőt regenerálni, stb.. Ezeken kívül számos egyéb modul, funkció elérhető, ezekről bővebben a diagbolt.hu webáruházunkban az UCANDAS VDM termékleírásában olvashatsz.

Az UCANDAS VDM műszer tényleg nagy előnye, hogy teljesen magyar nyelvű, minden magyar nyelven érhető el benne, legyen szó egy egyszerű hibakódolvasásról, törlésről vagy egy komolyabb programozásról.

207 modulok

Számítógéppel vagy Windows rendszerű Tablet PC-vel akár vezeték nélkül is használható, így a használata nagyon kényelmes, mivel akár az autón kívülről egy irodából is használható.

ucandas-vdm-magyar-nyelv-professzionalis-gyari-szint-autodiagnosztikai-inte2rfesz-autocom-helyett-szamitogephez

Egyszerűen a műszert csatlakoztassuk az autón található OBD csatlakozóra, a számítógépen pedig kapcsolódjunk WIFI hálózaton keresztül az UCANDAS hálózatra és azonnal elindul a kommunikáció.

A programban elérhetőek amerikai, ázsiai, ausztráliai, kínai, európai modellek és az OBD2 diagnosztika is.

UCANDAS VDM európai modellek

Most egy Peugeot 207 típuson teszteltük és megnéztünk pár érdekes funkciót.

UCANDAS VDM Peugeot 207

A műszer segítségével élő adatokon keresztül rengeteg értéket tudunk vizsgálni, köztük az injektor korrekciós tényezőit is.

A komfort elektronikán keresztül teszteltük, működtettük a központi zárat, az ablaktörlő lapátot. A műszarfalba lépve teszteltük a fordulatszámmérőt, üzemanyagszint mérőt. Ezen kívül számos egyéb tesztelési lehetőség is elérhető.

UCANDAS VDM műszerfal teszt

Szerviz intervallumot is nulláztunk vele, amely körülbelül 2 kattintás volt. Mivel teljesen magyar nyelvű, így nagyon egyszerűen használható.

UCANDAS VDM olaj szerviz nullázás

UCANDAS VDM olaj szerviz nullázás

Készítettünk egy teszt videót is használat közben, amit itt tudsz megnézni:

Összességében az UCANDAS VDM egy nagyon jó választás szervizek számára, mivel bármilyen szervizhez szükséges dolgot el tudunk vele végezni. A műszer használatával akár 1 hónap alatt visszakereshetjük az árát. Nem lehet problémánk a műszer eredetével, mivel minden termékünkhöz számlát küldünk!

Az UCANDAS VDM MAGYAR NYELVŰ professzionális gyári szintű autódiagnosztikai interfész specifikációi és megrendelése a termék nevére kattinva vagy a következő linken keresztül érhető el: http://diagbolt.hu/gyari-szint-professzionalis-diagnosztika/106-ucandas-vdm-magyar-nyelv-professzionalis-gyari-szint-autodiagnosztikai-interfesz-autocom-helyett-szamitogephez.html

Próbáld ki Te is! Hiszen ha esetleg nem vagy elégedett a készülékkel, 30 napon belül a teljes áron visszavásároljuk azt!

Üdvözlettel:

Tóth Szabolcs
Telefonszám: 06 30 645 5453
E-mail: tothszabolcs@diagbolt.hu

Jakab László
Telefonszám: 06 30 911 1445
E-mail: jakablaszlo@diagbolt.hu

Hozzászólások

hozzászólok