Profi autódiagnosztika olcsón – Launch X431 Master

61MVx5F9TUL._SL1000_

Sok szerviz több millió Ft-ot költött már különböző diagnosztikai gépekre, melyek nem is rendelkeznek teljes lefedettséggel és kötelező őket frissíteni, amire fizethetnek évente több száz ezer Ft-ot! Ennek vége mivel a Launch egyik termékét se kötelező frissíteni, nem fog letiltani, és amennyiben szeretnénk frissíteni, mondjuk 5 év múlva, akkor nem kell visszamenőleg 5 évet kifizetnünk!

Most a Launch professzionális diagnosztikai közül a legnépszerűbbet szeretném neked bemutatni. Valószínűleg a népszerűségét az okozza, hogy a Launch X431 Master a legolcsóbb és autódiagnosztikai tudásában szinte 100%-ig ugyanazt tudja, ugyanazokat az autódiagnosztikai programokat futtatja, mint a drágább társai. A drágább készülékeknél a fejlettebb központi egységet kell megfizetnünk, melyek általában androidos tabletek, viszont autódiagnosztikai tudásban szinte megegyeznek az X431 Master termékkel.

A Launch nagyon odafigyel a kényelemre és biztonságra, ezért a komplett szettet egy igényes erős műanyag kofferben szállítja. A szett tartalmazza a központi egységet, több mint 25 darab OBD átalakító kábelt, szivargyújtós áramellátáshoz kábelt, nyomtatójába tartalék papírt, egyéb kábeleket és kiegészítőket.

Az X431 Master kisebb és nagyobb műhelyben is megállja a helyét, mivel a vezérlőegységekbe lépve hibakód olvasásra, törlésre, különböző élő adatok megjelenítésére, illesztésekre, kódolásokra, szervizintervallumok kijelzésére, törlésére képes. Ezeket a funkciókat csaknem gyári szinten képes ellátni több mint 40 márka gépjárműinél. Beépített nyomtatóval rendelkezik, így például könnyedén ki tudjuk nyomtatni a hibakódokat. A műszer működéséhez mindenképp szükséges külső áramforrás, nincs beépített akkumulátora, de ez a használatában egyáltalán nem jelent problémát, mivel az autóra csatlakoztatva OBD-n keresztül megkapja az áramforrást. Vásárlás után 1 évig díjmentesen frissíthető és nem kell aggódnunk, nem tilt le a műszer. 1 év után is tökéletesen használható.

Én használtam már különböző márkáknál és nekem a következő funkciók voltak amik nagyon tetszettek: Injektor korrekciós érték vizsgálat, injektor azonosítójának programozása, kulcstanítás, kerekek egyenkénti sebesség vizsgálata menet közben, gyors teszt melynek segítségével nem kell végignéznünk minden modult, hanem a műszer pár perc alatt átvizsgálja az egész autót. A beépített nyomtató is nagyon elnyerte a tetszésemet mivel szinte bármilyen értéket ki tudunk vele nyomtatni, legyen az hibakód, különböző azonosító, értékek, stb… Nyomtatáskor a kinyomtatott blokkon láthatjuk az autó típusát és a nyomtatás időpontját, így biztos, hogy nem tévesszük össze a diagnosztizált autókat.

Tudom ajánlani bármilyen autószerviznek, mivel egy ilyen ár / érték arányú műszer nagyon hamar, akár néhány hónap alatt visszakeresheti az árát. Csak egyszer kell befektetni, azután már csak pénz termel.

A műszert egy Peugeot 207 1.4 HDI autón teszteltük, melyről bemutató videót is készítettünk:

Összességében a műszert bármilyen szerviznek tudom ajánlani, mivel szinte bármilyen autódiagnosztikai funkciót képes ellátni. A vásárlók zöme vagy szerviz nyitásakor, indulásakor vásárolja ezt a készüléket vagy egy jóval drágább terméket cserél erre. Visszajelzések alapján a drágább termékekről a Launchra váltást még senki sem bánta meg, eddig mindenki örült, hogy így döntött, mivel nem kell aggódnia, hogy mikor kell fizetnie a következő éves díjat és autódiagnosztikai tudásban is nagyon elől jár a Launch.

A LAUNCH X431 Master MAGYAR NYELVŰ professzionális gyári szintű autódiagnosztikai interfész specifikációi és megrendelése a termék nevére kattintva vagy a következő linken keresztül érhető el: http://diagbolt.hu/master/

Próbáld ki Te is! Hiszen ha esetleg nem vagy elégedett a készülékkel, 30 napon belül a teljes áron visszavásároljuk azt!

Üdvözlettel:

Tóth Szabolcs
Telefonszám: 06 30 645 5453
E-mail: tothszabolcs@diagbolt.hu

Jakab László
Telefonszám: 06 30 911 1445
E-mail: jakablaszlo@diagbolt.hu

Hozzászólások

hozzászólok