Műszerfal a szélvédőre vetítve? Igen! – HUD Head Up Display minden OBD2 rendszerű autóhoz!

OBD HUD Head Up Display szélvédőre vetítő fedélzeti computer
A fejlődő technikának köszönhetően, már minden OBD2 rendszerű autónál az autó computeréből élő adatokat olvashatunk ki, amit a HUD Head Up Display segítségével a szélvédőre ki is vetíthetünk!

Ez miért is jó nekünk?

A legnagyobb haszna, hogy az aktuális sebességet a szélvédőre vetítve láthatjuk, így nem kell az útról se levenni a szemünket. Ez nagy biztonságot jelent mivel, folyamatosan a közlekedésre tudunk figyelni, így elkerülhetjük a kisebb nagyobb baleseteket. Nem hiába építik már be az újabb felsőbb kategóriás autókba gyárilag.

Ezen kívül beállíthatunk egy bizonyos sebességet, melyet átlépve azonnal hang és képjelzéssel figyelmeztet, így elkerülhetjük a gyorshajtást és több 10.000 Ft-os csekkeket úszhatunk meg.

Ez még nem minden! Megjeleníti az autó sebességét, fordulatszámát, vízhőmérsékletét, akkumulátor feszültségét, figyelmeztet, ha alacsony az akkumulátor feszültsége, magas a vízhőmérséklet, és ha gyorsan hajtunk.

Ezen felül nagyon vagányul néz ki, nekem minden haverom ledöbbent mikor meglátta! 😉

OBD HUD Head Up Display szélvédőre vetítő fedélzeti computer menet közben

Használat közben

Én napi szinten használom és csak pozitív véleményem van az eszközről. Először beszerelés után féltem, hogy nem fog magától be és kikapcsolni, de pozitívan csalódtam mivel ez teljesen automatikus. Amikor leállítom az autót kikapcsol, amikor beindítom magától bekapcsol. Féltem attól is, hogy napközben nem fogom látni, éjszaka pedig nagyon fényes és zavaró lesz, de ezt is megoldották, mivel fényérzékelőt szereltek bele, így nappal számomra hihetetlen módon tökéletesen látható, éjszaka pedig automatikusan gyengül a fényereje, így egyáltalán nem zavaró! Használom városba, lakott területen kívül és autópályán is és mindenütt megállja a helyét!

Milyen autókkal is működik?

Működik bármilyen márkájú, típusú OBD2 rendszerű autóval, azaz nagyjából a 2002 után gyártott benzines és nagyjából a 2004 után gyártott dízel autókkal. Mivel OBD2 rendszeren keresztül működik, így teljesen márka független!

Az OBD HUD Head Up Display szélvédőre vetítő fedélzeti computer specifikáció és megrendelése a termék nevére kattintva vagy a következő linken keresztül érhető el: http://diagbolt.hu/hud-szelvedre-kivetit/153-obd-hud-head-up-display-szelvedre-vetit-fedelzeti-computer.html

Próbáld ki Te is! Hiszen ha esetleg nem vagy elégedett a készülékkel, 30 napon belül a teljes áron visszavásároljuk azt!

Üdvözlettel:

Jakab László
Telefonszám: 06 30 911 1445
E-mail: jakablaszlo@diagbolt.hu

Hozzászólások

hozzászólok