FOXWELL I70 PRO - LAUNCH X431 helyett - prémium gyári szintű professzionális diagnosztika szervíz és programozás funkciókkal


I70PRO

Elérhetőség: Raktáron
Garancia: 1 év


Szeretnél egy olyan műszert, ami minden márkánál minden modullal kommunikál és el tudsz végezni különböző szervíz funkciókat, programozásokat, illesztéseket? Eleged van a kötöttségekből, végre egy profi megbízható műszert keresel ami mindent tud? Akkor megtaláltad amit keresel! Ez a műszer mindenféle programozásra képes lesz és minden szervíz funkció elérhetőek rajta. Ezen felül minden márkánál minden modulban tud hibakódot olvasni, törölni és élő adatokat megjeleníteni. A használatával semmi nem lesz akadály!

Mennyiség:
499 000 Ft
Adóval együtt
(A feltüntetett ár bruttó!)

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

FFOXWELL I70 PRO - LAUNCH X431 helyett - prémium gyári szintű professzionális diagnosztika szervíz és programozás funkciókkal

Szeretnél egy olyan műszert, ami minden márkánál minden modullal kommunikál és el tudsz végezni különböző szervíz funkciókat, programozásokat, illesztéseket? Eleged van a kötöttségekből, végre egy profi megbízható műszert keresel ami mindent tud? Akkor megtaláltad amit keresel! Ez a műszer mindenféle programozásra képes lesz és minden szervíz funkció elérhetőek rajta. Ezen felül minden márkánál minden modulban tud hibakódot olvasni, törölni és élő adatokat megjeleníteni. A használatával semmi nem lesz akadály!

A műszerre folyamatosan érkeznek a frissítések, így mindig max 1-2 év lemaradásban vannak a szoftverek a legújabb autókhoz képest. Nem kell aggódnod, hisz 2-3 éves autókkal már biztosan működnie kell! Nem kell évente frissítésért fizetned, kezdetnek a frissítések 3 évig díjmentesek, de a műszer ezután se tilt le. Amennyiben nem vásárolsz hozzá frissítést ugyanúgy tovább használható ahogy eddig is használtad! Amennyiben a jövőben szeretnél majd frissítést kérni, akkor 1 évre körülbelül 60.000 Ft-ért tudsz majd vásárolni.

A készüléken magyar nyelv is elérhető!

A használata nagyon egyszerű és felhasználóbarát. Rendelkezik automata felismerő funkcióval, így nem kell keresgetnünk, hogy milyen típusú autót szeretnénk diagnosztizálni, mivel kiolvassa az alvázszámot és abból felismeri, hogy pontosan milyen autóhoz vagyunk kapcsolódva.

Vezeték nélküli OBD csatlakozójának köszönhetően, nagyon kényelmesen használható. Nem lesz útban a vezeték, könnyedén tudunk a tablettel mozogni, a mért eredményeket a kollégáknak vagy az ügyfélnek megmutatni, stb..

A műszer IP67 víz, por és ütésálló kialakítású, így megállja a helyét műhelyi környezetben vagy kiszállás esetén is.

Tökéletes választás műhelyek, autószerelők számára!

Hallottad, hogy a LAUNCH szoftvere milyen kíváló és milyen könnyen elboldogul minden márkával? A Foxwell sincs ezzel másképp. Mindkét márka szoftverét Kínában fejlesztik, ahol az autódiagnosztika piac már jóval előrébb jár mint Európában. A Foxwell nem a gagyi kínai műszer, hanem prémium világszinten elismert márkáról van szó akik élen járnak az autódiagnosztikai szoftverek fejlesztésében!

Elérhető diagnosztikai modulok:

ABS, légzsák, motor, automata váltó, központi zár, riasztó, immobiliser, TPMS, kézifék, kormány, rádió, ülés, parkoló rendszer, klíma, fűtési rendszer és minden egyéb amivel az autó szerelve van!

Elérhető szervíz, programozás, illesztés funkciók:

A műszeren minden elérhető ami az autón elvégezhető! Legyen szó bármilyen tesztelésről, illesztésről, programozásról amit autódiagnosztikával el lehet végezni, azt ez a műszer el is tud végezni!

Példaként néhány funkció:

ABS tesztelés, légtelenítés, olaj szervíz nullázás reset, elektromos kézifék szerviz üzemmód, akkumulátor csere tanítás, folytószelep kalibrálás, kormányszög kalibrálás, CVT mágnesszelep beállítás, váltó tanítás, DPF részecskeszerű regeneráció, TPMS szenzor programozás, Injektor kódolás, kilóméteróra állás beállítás, kódolás, A/F üzemanyag levegőmennyiség keverék beállítás, kulcs kódolás programozás, nyelv beállítás és minden egyéb!

Neked nem kell az, hogy mindent tudjon a műszer, elég csak a felsorolásban található néhány szervíz funkció? Nem probléma, hogyha vezetékes az OBD csatlakozó, viszont szeretnél pénzt spórolni? Akkor ajánlom neked az I70 készüléket: https://diagbolt.hu/gyari-szint-professzionalis-diagnosztika/233-foxwell-i70-launch-x431-helyett-premium-gyari-szintu-professzionalis-diagnosztika-szerviz-funkciokkal.html
Az I70 csak az alapvető szervíz funkció ellátására képes és vezetékes OBD csatlakozóval rendelkezik. Amennyiben  neked nincs szükséged a leírt szervíz funkciókon felül egyéb műveletek végrehajtására és megfelelő számodra a vezetékes OBD csatlakozás, akkor nyugodt szívvel megrendelheted az olcsóbb változatot is, viszont ha egy olyan műszert szeretnél aminek semmi sem okoz akadályt, akkor ezt rendeld meg!

Támogatott jármű márkák:

Amerikai márkák: Chrysler, Ford, GM, brazil GM (csak brazil piacra)

Ázsiai márkák: Au Ford (csak az ausztrál piacon), Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Holden (csak az ausztrál piacon), Hyundai, Hyundai CV, Infiniti, Isuzu, Kia, Lexus, Mahindra, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Perodua, Proton, Scion, Subaru, Suzuki, Ssang Yong, Tata és Toyota

Európai márkák: Abarth, Alfa-Romeo, Audi, Aston Martin, Bentley, BMW, Bugatti, Citroen, Dacia, EU Ford, Fiat, Ferrari, Jaguar, Lancia, Land Rover, Lamborghini, Maserati, Maybach, Mercedes Benz, Mini, Opel, Peugeot, Renault, Rolls-royce, Porsche, Saab, Seat, Skoda, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW

A készülék:

- 8" LCD érintőképernyő
- 233 X 155 X 21 mm
- IP67 por és vízálló
- Android operációs rendszer
- 4 X 1.3 Ghz quadcore MT 8163 ARM Cortex
- 2 GB DDR3 RAM memória
- 32 GB tárhely
- WIFI
- Bluetooth 4.0
- 5 MP kamera
- HDMI
- 8000 mAh akkumulátor
- Vezeték nélküli OBD csatlakozó
- Kofferben érkezik átalakító kábelekkel

Videó a FOXWELL I70 PRO prémium gyári szintű professzionális diagnosztikáról:

I70PRO
9999 Elemek