LAUNCH X431 PRO professzionális gyári szintű autódiagnosztikai interfész Android Tablet PC


LX431PRO

Elérhetőség: Raktáron
Garancia: 1 év


Eleged van már, hogy sok autóval nem tudsz mit kezdeni? Bevétel kiesést okoz, hogy nem tudsz minden autót kiolvasni? Nem tudsz szerviz intervallumot, légzsákot, stb… nullázni? Itt a megoldás! A műszer a motor, váltó, ABS, fék, futómű, klíma, komfort, légzsák, immobiliser, stb… vezérlőegységekbe lépve hibakód olvasásra, törlésre, élő adatok megjelenítésére, illesztésekre, kódolásokra, stb.. képes. 

Mennyiség:
555 000 Ft
Adóval együtt
(A feltüntetett ár bruttó!)

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

LAUNCH X431 PRO professzionális gyári szintű autódiagnosztikai interfész Android Tablet PC

Eleged van már, hogy sok autóval nem tudsz mit kezdeni? Bevétel kiesést okoz, hogy nem tudsz minden autót kiolvasni? Nem tudsz szerviz intervallumot, légzsákot, stb… nullázni?

Itt a megoldás! Ezzel a műszerrel Európai, Ázsiai, Amerikai régebbi OBD 1 és újabb OBD 2, CAN-BUS rendszerű autókat is diagnosztizálhatsz. A műszer a motor, váltó, ABS, fék, futómű, klíma, komfort, légzsák, immobiliser, stb… vezérlőegységekbe lépve gyári szintű hibakód olvasásra, törlésre, különböző élő adatok megjelenítésére, illesztésekre, kódolásokra, szervizintervallumok kijelzésére, törlésére, stb.. képes. Ezeket a funkciókat csaknem gyári szinten képes ellátni több mint 70 márka gépjárműinél. Nagyon kényelmesen használható, mivel bluetoothon vezeték nélkül csatlakoztatható az autóhoz, így akár az irodádból diagnosztizálhatod az autót. 10 méteres hatótávval rendelkezik. A készülék nem csak a szabványos OBD csatlakozóval tud kommunikálni. Ajándékba adunk a műszerhez 21 db csatlakozót a különböző márkákhoz.

A műszer Android alapokon fut, így wifin keresztül egy gombnyomásra frissíthető.

A műszer további előnye a társaihoz képest: Beépített WIFI, így könnyedén internetezhetünk; hagyományos Tablet PC-ként is használható, így bármilyen Android szoftvert telepíthetünk rá, ami segítheti a munkánkat; beépített fényképező, így mindenről fotót készíthetünk; zenelejátszó, így munka közbe akár zenét is hallgathatunk.

Egy profi gyári szintű interfész használata elengedhetetlen minden műhely számára. Gondolj bele, csak egyszer kell befektetned, aminek az árát akár néhány hónap alatt vissza is keresheted.

1 évig ingyenesen frissíthető, pár kattintással. A frissítéshez nincs szükség külön számítógépre, interneten keresztül nagyon egyszerűen frissíthető. 1 év után frissítés vásárolható, melynek ár körülbelül 160 ezer Ft, de nem kötelező frissíteni. Miután lejár a 1 év, nem tilt le a műszer, használható frissítés nélkül is! 

Tulajdonságok:

-          Kompakt kialakítás, erős, gyors hardver konfiguráció a megfelelő használhatóságért.
-          Multimédia lehetőségek (filmek, képek, zenék, stb lejátszása, internet, stb…)
-          Könnyedén hordozható
-          Beépített bluetooth és WIFI kapcsolattal rendelkezik, hogy kapcsolatba maradjunk egyéb eszközökkel és az internet segítségével megoszthatjuk a karbantartási adatokat és egyéb adatokat.
-          Változatos internetes és Android alkalmazások futtatása.
-          Nagyon kényelmesen és rugalmasan használható bármilyen célra, bármilyen gépjárművön.
-          Nyelvek: Magyar, Angol, Német, Francia, Spanyol, Portugál, Lengyel, Orosz, Japán, stb…
-          Egyéb funkció: E-mail, ébresztő, naptár, számológép és bármilyen alkalmazást telepíthetünk ami csak könnyítheti a munkánkat!
-          Többcsatornás kijelző: Egyszerre akár 12 különböző értékeket mutató diagram is megjeleníthető. 

Specifikációk:

- Android 9.0 operációs rendszer
- Quad Core 2.0 GHZ CPU processzor
- Beépített 5000mAh akkumulátor
- Micro SD kártyával bővíthető 128 Gb-ig
- Beépített RAM 3GB memória
- Beépített 32GB tárhely
- LCD kijelző: 8.0 inch
- Kijelző felbontás: 1280X800
- Beépített kamera: elől 2MP, hátul 5MP
- Wifi, Bluetooth
- Működési hőmérséklet: 0°C ~ 45°C
- Tárolási hőmérséklet: -20°C ~ 50°C

Támogatott típusok, szoftverek:

USA: USA Ford, Chrysler, GM
Európai: BENZ, BMW, Fiat, OPEL, Peugeot, Saab, Flyer, GMSA, EOBD2, Euroford, Jaguar, Renault, Smart, Sprinter, VAZ, VW, Dacia, Rover, LandRover, Romeo, BXFiat, HM, Porsche, Volvo, AUDI, Citroen, Lancia
Ázsiai: Acura, Changan, Daewoo, Gaz, Hafei, Huachen, Jiao, Lexus, Xiali, Xinkai, Holden, Australia Ford, Maruti, Ssangyong, Tata, Changhe, Infiniti, Mahindra, Perodua, Proton, Qirui, Tlisuzu, Zhongshun, Changcheng, HaoQing, Jinlong, Liuwei, ZhongTai, ZhongXing, Isuzu, Jacty, JPIsuzu, Mazda, Suzuki, Daihatsu, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia, Nissan, Subaru.

A szett tartalma:
A szettet egy hordozható nagy kofferben fogod megkapni, mely tartalmazza az X431 PRO műszert, átalakító kábeleket és egyéb kiegészítőket.

-          X-431 PRO műszer
-          vezeték nélküli OBD diagnosztikai csatlakozó
-          OBD II hosszabbító kábel
-          Hálózati töltő
-          USB adatkábel
-          Csatlakozók: GAZ, Ssang yong-14, SUZUKI-3, AUDI-4, FIAT-3, MITSUBISHI HYUNDAI-12+16, BENZ-14, NISSAN-14+16, DAIHUATSU-44, TOYOTA-17, TOYOTA-22, HONDA-3, MAZDA-17, BMW-20, FORD-6+1, MERCEDES BENZ-38, Ssang Yong-20, CHRYSLER-6, SUBARU-9, KIA-20, DAEWOO-12, GEELY-22, GMVAZ-12
-          Hivatalos dokumentumok (vásárlást igazoló hivatalos magyar számla, frissítés szükséges adatok, stb…)

Videó a Launch műszerről:

LX431PRO
9984 Elemek